Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

СПАРТАКІАДА – 2015

      З 21 лютого по 24 жовтня 2015 року в місті Котовську проходили змагання на першість міста серед КФК підприємств та організацій в залік спартакіади 2015 року. Проводились змагання з метою пропаганди фізичної культури, спорту та здорового способу життя, а також виявлення найсильніших команд спортсменів серед  КФК підприємств, організацій та учбових закладів міста.

   У спартакіаді взяли участь понад 130 чоловік від 9 збірних команд, які були сформовані з представників трудових колективів та студентів, таких як: Котовське медичне училище, МП «Курінь», Котовське локомотивне депо, митниця, міський відділ освіти, професійний ліцей, прикордонний загін, ДПРЧ-25 та лінійний відділ міліції ст. Котовськ.

  Учасники змагались в 5 видах спорту: настільний теніс, шахи, шашки, міні-футбол та волейбол.

  Як і в кожному загальному процесі за підсумками змагань  було визначено переможців, призерів та учасників – які в майбутньому будуть здобувати перемоги для своїх команд. Слід зазначити, що всі учасники виявили неабиякий інтерес до перемоги та продемонстрували добру готовність.

   Так, у змаганнях з настільного тенісу, які проходили в спортивному залі центру «Спорт для всіх» (селище цукрового заводу), перемогу здобули представники локомотивного депо, другими були МП «Курінь», третє місце у митниці.

   Змагання з шашок та шахів проходили в шахово-шашковому клубі. В змаганнях з шахів 1 місце посіла команда МП «Курінь», 2 місце – відділ освіти і 3 місце команда локомотивного депо. В змаганнях з шашок місця розподілились таким чином: 1 місце -  МП «Курінь», 2 місце – відділ освіти, 3 місце – команда медичного училища.

  Міні-футбол проходив на майданчику з синтетичним покриттям спорткомплексу «Локомотив». Переможцями в цьому виді спорту стала команда локомотивного депо, друге місце здобула команда медичного училища і третє місце виборола команда прикордонного загону.

   І в останньому виді змагань,  це був волейбол, перше місце дісталось команді МП «Курінь», друге - команді прикордонного загону і третє - команді локомотивного депо.

   За підсумками участі у всіх видах спартакіади було визначено місця у загальнокомандному заліку:

              1 місце - МП «Курінь»,

              2 місце - локомотивне депо,

              3 місце – відділ освіти,

              4 місце – медичне училище,

              5 місце – прикордонний загін,

              6 місце – митниця,

              7 місце – професійний ліцей,

              8 місце – ДПРЧ-25,

              9 місце – лінійний відділ ст. Котовськ.

   Нагородження команд відбулось після останнього виду змагань в спортивному залі Котовського центру «Спорт для всіх» ( селище цукрового заводу). Нагороджував команди та привітав призерів з перемогою начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Суліган  А.М. та т.в.о директора Котовського центру «Спорт для всіх» Конюхов В.В.

  Котовський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює велику подяку за участь в змаганнях всім колективам фізичної культури підприємств і організацій м. Котовська.

 Інструктор – методист  Котовського центру «Спорт для всіх»    Мельниченко Г.П.