Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Котовський міський територіальний центр соціального обслуговування              і н ф о р м у є.

 

Світ не без добрих людей

 

Одним із напрямків роботи відділення організації надання адресної натуральної грошової та екстреної соціальної допомоги Котовського міського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) є

відновленні втрачених документів .

   Лідія Іванівна К. – пенсіонерка за віком, вдова, прикована до ліжка. Залишилася без належного догляду в сімї, придатного для проживання житла , документів та можливості отримувати пенсію. У липні місяці 2015 року зусиллями працівників територіального центру вона була направлено до другого терапевтичного відділення Котовської міської лікарні с. Новоселівка. Питання з проживанням та лікуванням було вирішено. Наступним стало питання відновлення паспорту, так як без документу, що посвідчує особу громадянка не могла отримувати пенсію.

Соціальними працівниками відділення організації надання та екстреної соціальної допомоги територіального центру було зібрано необхідний пакет документів для відновлення паспорту. В визначені терміни паспорт старенькій було відновлено через Центр надання адміністративних послуг. Наступним було питання отримання паспорту особисто лежачою бабусею та її прописка. Це питання також було вирішено. Для цього територіальним центром було організовано виїзд і доставка адміністратора Центру надання адміністративних послуг та працівника Державної міграційної служби Котовського РВ на місце перебування Лідії Іванівни, а саме в терапевтичне відділення с. Новоселівка Котовського району. На місці адміністратор особисто вручила бабусі паспорт. Соціальним працівником територіального центру було завершено справу проведенням процедури прописки.

Завдяки злагодженим та скорегованим діям працівників Котовського міського територіального центру соціального обслуговування Лідія Іванівна К. проживає та отримує догляд в належних умовах. При допомозі Центру надання адміністративних послуг та Державної міграційної служби Котовського РВ вдалося відновити втрачені документи, що дало можливість отримувати пенсію. Все те, що було зроблено вселило бабусі надію в завтрашній день та підтвердило, що світ не без добрих людей.

Директор Котовського міського територіального центру соціального обслуговування             ВИХОВАНЕЦЬ ОКСАНА