Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

                                            «Спортивна зима - 2016»

             З 10 по 13 лютого 2016 року представники 10 областей України з’їхались на Буковину для участі у фіналі Всеукраїнських фізкультурно – оздоровчих заходів «Спортивна зима - 2016» , які традиційно проводять у спорткомплексі «Сонячна долина».

              В програму заходів цього року входили такі види спорту : катання на лижах, а саме слалом – довжина гірськолижного спуску 750 метрів, боулінг та спуск на сноутюбах.

              Одеську область мала змогу представляти команда нашого міста, також були представлені команди Донецької області (м. Дружківка), Житомирської області, Київської області (м. Українка), Львівської області, Полтавської області, Тернопільської області, Вінницької області, Хмельницької області та Чернівецької області.

             Приємним сюрпризом для учасників на урочистому відкритті стала присутність бігуна чемпіона Європи та світу з бігу на 1500 метрів, триразового учасника Олімпійських ігор Івана Гешка. Також у церемонії взяли участь і голова Чернівецької федерації гірськолижного спорту Тетяна Лясота та начальник чернівецького управління молоді та спорту Богдан Вітовський, який побажав учасникам не перемоги, а гарно проведеного часу.

           До складу команди входило по 2 хлопчика та 2 дівчинки віком до 15 років плюс представник команди. Учні нашого міста, а саме Мельниченко Владислав (ЗОШ № 9 – 6-Г клас), Назарук Євангеліна (ЗОШ №9 – 9-А клас), Венгер Вадим (ЗОШ №9 – 5-Б клас) та Лютинська Єлизавета (ЗОШ №5 – 8-А клас) на чолі з представником Мельниченко Галиною Петрівною, інструктором – методистом Котовського центру «Спорт для всіх» гідно боролись за перемогу. Варто зазначити, що минулого року учасники збірної міста Котовська також приймала участь у фінальних заходах «Спортивна зима - 2015» та посіла 3 призове місце. На жаль в цьому році призові місця наша команда не отримала, та головне те, що всі учасники отримали велике задоволення від проведеного заходу , оздоровлення та незабутні емоції.

                         Інструктор – методист Котовського центру «Спорт для всіх» Мельниченко Г. П.