Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Правопорушнику повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України, йому загрожує до шести років ув’язнення.

Напередодні Різдва в поліцію звернувся житель Подільського району, який повідомив, що з його нежитлового будинку, розташованого в м.Подільську, невідома особа викрала чавунну двохконфорну плиту та 50 кг металевих виробів на загальну суму понад п’ятсот гривень. За словами заявника він побачив зловмисника, але той втік.

Дана подія була кваліфікована поліцейськими за ст. 186(грабіж) Кримінального кодексу України. За добу був затриманий правопорушник, ним виявися 36-річний непрацюючий сусід потерпілого.

«Під час допиту громадянин розповів, що спочатку він вкрав плиту, здав її на пункт прийому металобрухту, після чого знов проник до будинку, але, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заснув на місці злочину. Коли ж наступного дня із металобрухтом покидав обкрадений будинок, був помічений господарем. Тож правопорушнику повідомлено про підозру за ч.3 ст. 185(крадіжка), ч.2 ст. 186(грабіж) та ч.1 ст. 162 (порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України. Після проведення всіх необхідних слідчих дій провадження буде направлено в місцевий суд»,- прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Подільський відділ поліції в Одеській області