Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Підліток, якого розшукували протягом кількох діб, повернувся додому

Зараз він знаходиться в лікарні, де проводиться його медичне обстеження.

Батьки неповнолітнього повідомили в поліцію, що їхній 16-річний син пішов в сусіднє село на дискотеку, але додому не повернувся. Як встановили правоохоронці, неподалік клубу у підлітка стався конфлікт з однолітком, словесне з’ясування відносин перейшло  в обмін стусанами. Після цього хлопця ніхто не бачив.

Пошуки розпочалися опитуванням всіх можливих свідків, жителів села, родичів та знайомих. Орієнтування були розіслані у всі відділи поліції області, розміщені в соціальних мережах, в місцях масового скупчення людей. До пошуків був задіяний особовий склад відділу поліції, бійці Національної гвардії, мисливці, сільські жителі. Пошуковці прочесали територію від села Стара Кульна, де останній раз бачили підлітка, до села Станіславка, де він мешкає.

«Пошуки не відразу дали позитивний результат, але ми не втрачали надії  знайти хлопця. Вночі батьки зателефонували в поліцію та повідомили, що син самостійно повернувся додому. З його слів, він нічого не пам’ятає. В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, слідчий встановить всі обставини події. Зараз неповнолітнього обстежують медики, його життю нічого не загрожує. Я вдячний всім громадянам, які допомагали в пошуках юнака, адже провести таку масштабну пошукову операцію без сторонньої допомоги поліцейським було б важко», - зазначив  начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Подільський відділ поліції в Одеській області