Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Обріз мисливської рушниці поліцейські вилучили у жителя Подільського району

Під час відпрацювання в рамках операції «Зброя та вибухівка» в одному з сіл району поліцейські зупинили перехожого, який ніс у господарській сумці обріз гладкоствольної рушниці з набоєм. 

«Як виявилося, через сварки з дружиною громадянин тривалий час мешкає у саморобній споруді в лісі. Він ніде не працює, збирає металеві вироби на смітниках та в лісопосадках. Під час «розкопок» випадково знайшов обріз, та вирішив залишити собі для самозахисту,- розповів начальник Подільського ВП Микола Піщанський.- 40-річний чолов’яга вже має за плечима кілька судимостей за майнові злочини, тож про те, що зберігав зброю незаконно, йому було відомо».

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зброя направлена на експертне дослідження, тривають слідчі дії.

За незаконне зберігання зброї правопорушнику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Подільський відділ поліції в Одеській області

IMG-20190523-WA0009