Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Новорічні свята відбулись без правопорушень.

Якщо для пересічних громадян Новорічні та Різдвяні свята асоціюються здебільшого з відпочинком та розвагами, то для міліції – пора посиленої відповідальності, коли слід ужити додаткових заходів з охорони громадського порядку. Для того, щоб свята не були затьмарені якимись надзвичайними подіями, правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі несення служби.

Біля новорічної ялинки громадський порядок оохороняли майже всі співробітники Котовського МВ під керівництвом заступника міськвідділу Чербаджи С.А. Наряди ДАІ забезпечували порядок на дорогах та особливо на вулицях, що межують з місцями масового скупчення городян. Дільничні інспектори міліції, патрульна служба, працівники КМСД та інших служб патрулювали вулицями міста. Новорічна ніч пройшла без ексцесів. Можна впевнено сказати, з поставленим завданням по забезпеченню охорони громадського порядку міліція впоралася на «відмінно», оскільки основна увага приділялася саме забезпеченню особистої і майнової безпеки громадян, попередженню хуліганських проявів та пограбувань. 

Всі святкові дні чергують посилені слідчо-оперативні групи для оперативного реагування на повідомлення і заяви громадян про скоєння злочинів чи правопорушень.

   Так, за період з 31 грудня 2013 року по 07 січня 2014 року до чергової частини Котовського МВ надійшло 121 повідомлення громадян кримінального характеру і всі вони про побутові конфлікти, які зазвичай відбуваються після надмірного вживання алкогольних напоїв.
         Котовські правоохоронці бажають жителям міста та району веселих зимових свят, а також сподіваються, що під час відпочинку громадяни проявлять максимум свідомості, толерантності і культури поведінки у взаємостосунках та подарують не лише собі, але й оточуючим гарний настрій та незабутні приємні святкові враження!

Олена Хаустова

спеціаліст Котовського МВ по ВГ та ЗМІ

 
English (auto-detected) » Russian