Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Вступив в силу вирок суду відносно 23-річного чоловіка, який викрав металеву огорожу з могили на кладовищі.

 В березні минулого року до  Подільського відділу поліції  надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що з могили його родичів викрадено одинадцять чавунних секцій паркану та дев’ять чавунних стовпчиків. Сума  спричиненого збитку близько чотирьох тисяч  гривень.

Поліцейськими було встановлено особу правопорушника: ним виявився жительм. Подільська, який  мешкає поряд із цвинтарем. Чоловік  розповів, що він самостійно демонтував деталі огорожі на могилі, а в подальшому разом з товаришем на автомобілі останнього перевіз викрадене майно на пункт прийому металобрухту. Відносно правопорушника було відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297(наруга над могилою) Кримінального кодексу України.

„Громадянин пояснив, що скоїв крадіжку через матеріальні труднощі. На даний час речові докази вилучені та повернуті потерпілому”,- повідомив начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

 При обранні виду та міри покарання суд врахував суспільну небезпеку вчиненого обвинуваченим, дані про його особу, обставини, що пом'якшують і обтяжують покарання. Суд засудив підсудного до чотирьох років обмеження волі з випробувальним терміном один рік.

Подільський відділ поліції в Одеській області