Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Поліцейські звертаються по допомогу  до жителів м.Подільська(ФОТО)

DSCN0025

Поліцейські встановлюють особи правопорушників, які підпалили  гумові скати від автомобіля в під’їзді житлового будинку.

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від мешканки багатоквартирного будинку, розташованого на вул. Ломоносова в м.Подільську, про те, що в під’їзді будинку виникло задимлення. Поліцейські відразу виїхали на місце пригоди.  Жителі будинку повідомили, що на п’ятому поверсі біля вхідних дверей квартири горить невідомий предмет, внаслідок чого під’їзд будинку заполонив їдкий дим.

Після гасіння пожежі спеціалістами служби з надзвичайних ситуацій було встановлено, що невідомі особи поклали під двері однієї з квартир дві автомобільні шини і підпалили їх. Вогнем було пошкоджено двері двох квартир.

„На щастя, людських втрат під час даного інциденту не має. За це велика вдячність мешканцям будинку, яки проявили пильність і своєчасно викликали аварійні служби та перевірили, чи не постраждали сусіди від угарного газу,- повідомив начальник Подільського ВП Микола Піщанський.- За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.296(хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліцейські вживають заходів щодо встановлення осіб правопорушників, які вчинили зухвалі хуліганські дії”.

Правоохоронці звертаються до жителів м.Подільська: якщо хтось  володіє інформацію з цього приводу, просимо повідомити про це поліцію, анонімність гарантується.

Подільський відділ поліції в Одеській області

 

DSCN0048