Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Житель Роздільнянського району затриманий в Подільську за вчинення грабежу

 

Слідчий Подільського ВП направив в місцевий суд обвинувальний акт і матеріали кримінального провадження відносно 19-річного жителя м.Роздільна, який відкрито викрав алкогольні напої з магазину.

 

До Подільського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що молодий чоловік відкрито викрав з магазину пляшку горілки вартістю 148 гривень і втік. Поліцейським власниця магазину розповіла, що парубок довго стояв біля холодильника, ніби вибираючи товар, а потім раптово побіг до виходу з магазину. На заклики продавців розрахуватися за товар, чоловік накидав п’ятами.

Правоохоронці  передивились запис камер відеоспостереження магазину і за добу затримали ймовірного підозрюваного  на одній з велелюдних вулиць міста під час патрулювання.

«Молодий чоловік розповів, що того дня посварився з дівчиною і вирішив поліпшити настрій вживанням алкоголю в компанії друзів, проте грошей на купівлю у нього не було,тому він вдався до протиправних дій»,- прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Громадянину було повідомлено про підозру у кримінальному провадженні за ч.1 ст.186(грабіж) Кримінального Кодексу України. Такі неправомірні дії караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

 

Подільський відділ поліції в Одеській області