Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

DSCN7025Співробітниками групи реагування патрульної поліції затримані двоє подільчан 1997 та 1994 року народження, які викрали продукти харчування і гроші з магазину.

Власник магазину, розташованого на околиці міста Подільська повідомив в чергову частину, що вночі невідомі особи зламали металеву решітку на вікні магазину і викрали гроші та продукти харчування на загальну суму п’ять тисяч гривень. Співробітники поліції оглянули місце пригоди та опитали жителів прилеглих будинків.

Громадяни розповіли, що вночі чули галас на дитячому майданчику, але виходити побоялися. Поліцейські почали обстежувати мікрорайон, де було вчинене правопорушення. Під час патрулювання на одній з вулиць було зупинено підозрілого громадянина, який, побачивши службовий автомобіль,  почав тікати від поліцейських.

«Свою дивну поведінку чоловік пояснив тим, що вночі разом із сусідом   обікрав магазин і вирішив, що поліцейські розшукують саме його. Як виявилося, товариши виламали грати на вікні магазина, залізли всередину, де забрали виручку, пиво, цигарки, енергетичні напої, продукти. Алкогольні напої вживали на дитячому майданчику, розташованому поряд з магазином,- розповів начальник Подільського ВП Микола Піщанський.- Обидва правопорушника ніде не працюють, один раніше судимий за крадіжки».

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодії можуть відправитись за грати  на строк від трьох до шести років.

Подільський відділ поліції в Одеській області