Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

SAM 2618Напевно не дарма Міжнародний жіночий день святкується у перший весняний місяць. Він асоціюється з квітами і усміхненою жінкою. Начальника сектору інформаційних технологій Подільського відділу поліції Наталію Чайку рідко можна побачити без посмішки на обличчі, а квіти її супроводжують всюди: і вдома, і на роботі. Так співпало, що народилась вона на початку березня, тож колеги, друзі і родичі просто «засипають» винуватицю торжества букетами.

«Я дуже люблю квіти: і кімнатні, і садові, і присвячую їм свій вільний час. Вдома і в робочому кабінеті у мене багато вазонів з декоративними видами рослин, але мені подобаються і прості фіалки, які радують цвітінням практично цілий рік. З чоловіком і донькою ми живемо в приватному будинку, і на клумбах я висадила більше сорока сортів троянд. А ще там ростуть тюльпани, гіацинти, лілії, хризантеми і багато однорічних квітів. З ранньої весни і до пізньої осені квітник палає різнобарв’ям. Але щоб квіти радували око, потрібно багато працювати», - розповідає Наталія Ігорівна.

Оперативність, наполегливість, точність, витримка  і працьовитість потрібні і для успішної роботи статиста. Щоденно великий масив інформації вноситься до баз даних, корегуються неточності, проводиться порівняльний аналіз, який дозволяє своєчасно виявити проблемні місця в роботі окремих структурних підрозділів відділу поліції.  Працювати доводиться і у вихідні та святкові дні.

Свою дочку Софію Наталія вчить не тільки любити природу, а й «переносити» тяготи поліцейської служби: адже не тільки мама служить в поліції,  тато - поліцейський детектив. Дівчинці доводиться або чекати їх з роботи, або бути разом з мамою  у службовому кабінеті. І саме тому всі члени сім'ї цінують час, який вони можуть провести разом. У такі дні Наталя, Дмитро і Софія вибираються на природу, або їдуть в Одесу, щоб відвідати зоопарк, парк атракціонів або просто подихати морським повітрям.

Подільський відділ поліції в Одеській області

IMG 0010