Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

В рамках оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейські сектору превенції  виявили  в  селі Мардарівка 42-річну жінку, яка проживає на території України з порушенням  норм міграційного законодавства.

Під час спілкування з виконуючою обов’язки старости села поліцейські дізнались, що жінка прибула з сусідньої держави і тривалий час проживає на території селищної ради. При перевірці документів у неї був в наявності закордонний паспорт, а посвідка на проживання  оформлена не була. Жіночка розповіла, що не мала наміру надовго залишатись в Україні, тому не оформлювала документи.

«Громадянка перевищила граничний термін перебування в Україні, тому була притягнута співробітниками міграційної служби  до адміністративної відповідальності за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України)Кодексу України про адміністративні правопорушення»,- прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Поліцейські нагадують: оперативно-профілактичне відпрацювання «Мігрант» триватиме до 30  квітня 2018 року.

Подільський відділ поліції в Одеській області