Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Протягом вересня правоохоронці викрили трьох місцевих мешканців у незаконному зберіганні наркотичних засобів. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

На початку вересня на лінію «102» надійшло повідомлення що з приватного будинку на вул.Слобідській відчувається неприємний запах. Поліцейські групи реагування патрульної поліції виявили за вказаною адресою 35-річного чоловіка, у якого при собі знаходився медичний шприц і три полімерних пляшки з речовиною коричного кольору. Громадянин пояснив, що власноруч виготовив розчин опію для особистого вживання.

Через тиждень в поліцію звернулась місцева мешканка, яка поскаржилась на свого сина, який постійно вдома дебоширить. Його жертвами стають жінка і маленькі діти. Поліцейським заявниця розповіла, що син наркозалежний, через це і відбуваються сімейні сварки. Під час обшуку домоволодіння в одній з господарських будівель слідчі виявили дві рослини коноплі, які за словами жінки, син виростив на квітковій клумбі біля ганку, і заховав для подальшого використання.

«А нещодавно мобільний екіпаж поліції під час патрулювання на вул. Осипенка зупинив громадянина, який тримав в руках два медичних шприца з речовиною коричного кольору і пакет з насінням маку. Під час затримання він намагався позбутися речових доказів. Чоловік розповів, що в лісопосадці виготовив розчин опію для вживання шляхом ін’єкцій без мети збуту. Всі ці громадяни перебувають на обліку у лікаря-нарколога, але це не звільняє їх від відповідальності»,- прокоментував подію начальник сектору реагування патрульної поліції №2 Подільського ВП Руслан Терлецький.

Наркотичні засоби, які дані громадяни, незаконно зберігали, вилучені та направлені на експертне дослідження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Подільський відділ поліції в Одеській області

 

IMG 0004

шприц