Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

На Одещині шахраї видають себе за працівників фіскальної служби

Шановні платники податків!

Головне управління ДФС в Одеській області попереджає про активізацію шахраїв, які діють під виглядом працівників фіскальної служби.

Так, мають місце непоодинокі випадки вимагання невідомими особами грошових коштів від суб’єктів підприємницької діяльності.

Для вимагання грошей зловмисники телефонують начебто від імені керівництва Головного управління ДФС в Одеській області та державних податкових інспекцій  області.

Офіційно повідомляємо, що посадовими  особами Головного управління ДФС в Одеській області жодних дзвінків платникам податків щодо перерахування грошових коштів не здійснюється.

Для запобігання діяльності шахраїв просимо у випадку отримання таких дзвінків, або інших протиправних дій, терміново звертатися до Антикорупційного сервісу ДФС України «Пульс» за телефоном (044) 284-00-07, або ж до управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в Одеській області за адресою: м. Одеса, вул. Мечникова, 59, телефон (0482) 34-49-78.