Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

" Обслуговування громадян – приорітет діяльності Пенсійного фонду України"

            Одним з основних пріоритетів діяльності Пенсійного фонду України на 2017 рік є покращення якості обслуговування громадян та надання послуг.

            Постановою правління Пенсійного фонду України від 07.07.2017 року №15-4 затверджено Положення про організацію прийому та обслуговування осіб органами Пенсійного фонду України, яким передбачено проведення прийому громадян не тільки в помешканнях Пенсійного фонду України, але й на віддалених робочих місцях, створених в приміщеннях територіальних громад.

            Для зручності громадян, які мешкають на території, яку обслуговує Подільське об’єднане управління Пенсійного фонду України, з 15 травня 2017 року починають роботу віддалені робочі місця спеціалістів управління за адресами:

 - центр надання адміністративних послуг Подільської міської ради за адресою: проспект Шевченка, 31, м. Подільськ

- приміщення Окнянської райдержадміністрації за адресою: вулиця Комарова, 9, каб. №17, смт. Окни.

Прийомні дні: вівторок і четвер з 9.00 години до 12.00 годин.

            Звернувшись на прийом до спеціаліста, громадяни  зможуть отримати консультації та роз'яснення щодо застосування законодавства про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення, у тому числі щодо прав та обов'язків платника єдиного внеску та застрахованої особи, написати заяву щодо запиту пенсійної справи, виплати пенсії за довіреністю, зміни місця проживання та способу виплати пенсії,  виплати недоотриманої пенсії,  поновлення виплати пенсії, встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною,  права користувача веб-порталу електронних послуг.

            Також можливо попередньо замовити та одержати на наступний день прийому  довідку про перебування на обліку,  довідку про доходи,  повідомлення, довідку про відомості з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування та замовити пенсійне посвідчення.

                Всі інші послуги, наприклад: подання заяви на призначення пенсії або на проведення будь – якого перерахунку можна отримати за адресою управління: вул.. Шкільна, 2б, м. Подільськ або  вул.Першотравнева, 19, смт. Окни.


Начальник управління                                                            О. А. Швець