Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Інформація щодо зміни виплати пенсій переміщеним особам

            16.09.2017 року набула чинності постанова КМУ  від 13.09.2017 року №689»Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», згідно з якою внесено зміни до ряду нормативних актів, які регулюють питання пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб.

            Зокрема, пункт 1 постанови Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2014 року №637»Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» визначає, що виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам проводяться через рахунки ПАБ «Державний ощадний банк Україна» .

            Водночас, соціальні виплати особам з інвалідністю 1 групи та особам, які за висновком лікарсько-консультативної комісії (ЛКК) не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, за їх письмовими заявами можуть проводитись ПАТ «Укрпошта» з доставкою додому за фактичним місцем проживання таких осіб.

            Для цього необхідно звернутись до Подільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України за адресою: м. Подільськ, вул.. Шкільна, 2 «б», каб. №1 (для мешканців міста Подільськ та Подільського району) або за адресою: смт. Окни,  вул. Першотравнева, 19,  та надати заяву про переведення виплати пенсії з доставкою додому.

            До заяви необхідно надати довідку про встановлення 1 групи інвалідності або висновок ЛКК.

            Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 25658 (Подільськ) або 21198 (Окни).


Начальник управління                                                                        О.А. Швець