Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Презентація відкриття бюро правової допомоги в Любашівці

            “Створення бюро правової допомоги — посилення правової спроможності територіальних громад” -  з таким меседжем на засіданні сесії районної ради звернувся до депутатського корпусу, керівництва Любашівської районної та селищної рад, районної державної адміністрації директор Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мерзляков.

             Директор Центру ознайомив присутніх з реформами Мін'юсту та створення на базі районних управлінь юстиції 428 бюро правової допомоги, з яких 25 буде відкрито на Одещині.

            “З 1 липня таке бюро, як окремий структурний підрозділ Котовського місцевого центру з надання БВПД, почне працювати в смт Любашівка, - повідомив депутатів Сергій Мерзляков. - Відтак жителі Любашівки та району зможуть за місцем мешкання отримати безкоштовну юридичну допомогу, яку будуть надавати працівники новоствореного бюро.”

            Директор Центру звернув увагу, що наразі проводиться відкритий конкурс на посади керівників бюро правової допомоги. Працівники Центру поширили серед депутатів та  присутніх інформаційні матеріали про проведення конкурсу, аби жителі смт Любашівки змогли ознайомитись з   умовами та порядком проведення конкурсу та взяти в ньому участь.

            Для більш ефективної роботи новоствореного Любашівського бюро правової допомоги Сергій Мерзляков запропонував депутатам розглянути та підтримати проект Програми безоплатної правової допомоги жителям Любашівського району на 2016-2017 роки.

            Директор Центру ознайомив учасників зібрання з метою та шляхами реалізації на півночі Одеської області грантового проекту «Подолання селянської земельної цивільно-правової прірви», згідно якого жителі Любашівського району зможуть отримати безкоштовну правову допомогу з земельних, договірних та цивільних правовідносин.

            Цього ж дня представники Котовського місцевого центру в приміщенні Любашівської районної ради провели виїзний прийом громадян, на якому двоє місцевих жителів отримали правові консультації та роз'яснення. 

Котовський МЦ НБВПД