Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Розпорядження Створено: П'ятниця, 04 квітня 2014 Останнє оновлення: П'ятниця, 04 квітня 2014 Опубліковано: П'ятниця, 04 квітня 2014 Автор: Міський голова А.П.Іванов

У К Р А Ї Н А

КОТОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Про організацію проведення

часткової мобілізації

на території міста Котовська

 

Відповідно до ст.17 до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", на виконання Указу Президента України від 17 березня 2014 року №303/2014 "Про часткову мобілізацію", керуючись п.п.1 п.4ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Начальникам управлінь та відділів виконавчого комітету, керівникам підприємств, установ та організацій, які визначені виконавцями мобілізаційних завдань разом з відповідальним працівником з питань мобілізаційної роботи виконавчого комітету Котовської міської ради (Каменецький В.П.) до 30 квітня 2014 року уточнити мобілізаційні плани та документи з питань переведення господарства міста на роботу в умовах особливого періоду.

2. Керівникам підприємств, установ та організацій міста незалежно від відомчого підпорядкування та форми власності забезпечити в установленому порядку:

- своєчасне оповіщення і відрядження до Котовсько-Красноокнянського об’єднаного військового комісаріату працівників, які призиваються на військову службу.

- виділення тимчасово будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та матеріально- технічних засобів, надання послуг Збройним силам України, Національній гвардії України, іншим військовим формуванням України відповідно до мобілізаційних планів.

3. Військовому комісару Котовсько-Красноокнянського ОМВК (Калинюк Є.А.) постійно, протягом проведення мобілізаційних заходів, інформувати Котовську міську раду про хід мобілізації та надавати пропозиції щодо заходів забезпечення своєчасного і якісного виконання завдань часткової мобілізації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Власюк Н.М.

   Міський голова А.П. ІВАНОВ

    

03.04.2014р.81

Перегляди: 1357