Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Проекти рішень міської ради Створено: Середа, 02 грудня 2015 Останнє оновлення: Середа, 02 грудня 2015 Опубліковано: Середа, 02 грудня 2015 Автор: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Самборський В.П.

                    

                                                                                 

У К Р А Ї Н А

КОТОВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження міської Програми

«Підтримки сім’ї та дітей» на 2016-2020 роки

З метою забезпечення комплексного підходу до вирішення проблем дітей міста, створення умов для їх всебічного розвитку, виховання та соціально - правового захисту, відповідно до Сімейного та Цивільного кодексів Украни, Законів України «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2016 року», «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей», «Про попередження насильства в сім’ї», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про державну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам», «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з дітьми та молоддю», Указів Президента України від 16.12.2011 року № 1063/2011 «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні», від 25.08.2015 р. № 501 «Про затвердження національної стратегії у сфері прав людини», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», керуючись п.п. 22 п. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Котовська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити міську Програму «Підтримки сім’ї та дітей» на 2016-2020 роки (Додається).

        

2. Управлінням міської ради: у справах сім’ї, молоді та спорту (Бондар І.В.), соціального захисту населення (Коломейчук І.К.), культури (Вишневська А.М.), комунального господарства та будівництва (Плахотний О.А.), економічного розвитку (Омельчук А.М.), відділу освіти (Никифорук М.І.), центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Бондаренко П.В.), міській лікарні (Жуковський О.В.), центру первинної медико-санітарної допомоги (Сітарчук М.І.), Котовському ВП ГУНП України в Одеській області (Курочкін Ю.В.), спільно з підприємствами, організаціями та установам міста, громадськими об’єднаннями, причетних до реалізації заходів програми, забезпечити безумовне їх виконання.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Музичук О.В.) щорічно, при формуванні бюджету на відповідні роки, передбачати кошти на реалізацію заходів затвердженої програми.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Якубовська Н.С.).

Вик.: Самборський В.П.

Тел.: 2-24-06


Розпорядник інформації: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Оприлюднив: Лютенко П.В. - начальник відділу забезпечення доступу до публічної інформації. тел: 3-99-13

Дата оприлюднення 02.12.2015р.

Дата оновлення: __________________

Дата створення: 02.12.2015р.

Дата надходження: 02.12.2015р.

Джерело інформації (автор, підрозділ): Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Передбачена законом підстава віднесення інформації до категорії з обмеженим доступом: 

Строк обмеження доступу до інформації, у разі якщо вона віднесена до інформації з обмеженим доступом: 

Ключові слова: «Про»

Тип, носій: Текстові документи

Вид: Проекти рішень міськвиконкому "Про "

Проекти рішень: ----------------------------

Форма та місце зберігання документа та додатків: Текстовий документ Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

 

Перегляди: 1194