Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Проекти рішень виконкому Створено: Вівторок, 01 грудня 2020 Останнє оновлення: Вівторок, 01 грудня 2020 Опубліковано: Вівторок, 01 грудня 2020 Автор: Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Корчовий А.В.

             проект

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про коригування ВП «Подільське територіальне

управління філії « Центр будівельно-монтажних робіт

та експлуатації будівель і споруд»»

АТ « Укрзалізниця»

тарифу на послуги з постачання теплової енергії

 

     Розглянувши клопотання ВП «Подільське територіальне управління філії « Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд»» АТ « Укрзалізниця» з проханням відкоригувати тарифи для споживачів міста на послуги з постачання теплової енергії у зв`язку зі збільшенням ціни на природний газ, електропостачання та зростанням мінімальної заробітної плати відповідно до ст. 4 ст.10 Закону України від 09.11..2017р. № 2189-VІІІ «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. №869 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019р. № 291 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, керуючись п.п.2 п.а. ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Подільської міської ради:

         В И Р І Ш И В:

       1. Встановити з __________ 20___ року ВП «Подільське територіальне управління філії

« Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд»» АТ Укрзалізниця»:

       1.1. Одноставкові тарифи на послуги з постачання теплової енергії для населення з    урахуванням ПДВ, у розмірі:

       -   для житлових будинків з приладами обліку теплової енергії – 1718,27 грн. за 1 Гкал;

     1.2. Одноставкові тарифи на теплову енергію з урахуванням ПДВ у розмірі:

         - для бюджетних установ – 1718,27 грн. за 1 Гкал;

         - для інших споживачів - 1585,36 грн. за 1 Гкал.

2.      У разі зміни протягом строку дії тарифу на послуги з постачання теплової енергії, обсягу окремих складових економічно обґрунтованих витрат з причин, які не залежать від виконавця, зокрема, збільшення або зменшення податків і зборів, мінімальної заробітної плати, орендної плати та амортизаційних відрахувань, підвищення або зниження цін на паливно-енергетичні та інші матеріальні ресурси, виконавці проводять коригування встановленого тарифу на послуги з постачання теплової енергії і подають на затвердження до виконавчого комітету Подільської міської ради. При цьому перерахунок тарифу може проводитися шляхом коригування лише тих складових структури тарифу, за якими відбулися цінові зміни в бік збільшення або зменшення.

      3. Вважати таким, що втратив чинність п.1 рішення виконавчого комітету    Подільської міської ради від 27.02.2020 р. №33 «Про коригування ВП «Подільське територіальне управління філії « Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд»» АТ Укрзалізниця тарифу на послуги з постачання теплової енергії».

4.      Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я (Кушнір Н.В.) при    нарахуванні субсидій на житлово-комунальні послуги користуватись даним рішення виконавчого комітету Подільської міської ради.

     5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань         діяльності   виконавчих органів ради Корчового А.В.

               Міський голова                                                                           А.П. ІВАНОВ                                                    

                                                                                                                                              р/р   Корчовий А.В.

                                                                                                                                                                                   Музичук О.В.

Перегляди: 322