Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Проекти рішень виконкому Створено: Середа, 06 вересня 2017 Останнє оновлення: Середа, 06 вересня 2017 Опубліковано: Середа, 06 вересня 2017 Автор: Кушнір Н.В.

Проект

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПОДІЛЬСЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про влаштування до Подільського  міського

соціального гуртожитку для дітей-сиріт та  дітей

позбавлених батьківського піклування

 

         Розглянувши клопотання директора міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Кушнір Н.В.  про влаштування до міського соціального гуртожитку Пушак Іванни Сергіївни, 07.07.1999 р.н., яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, Новаковської Олександри Григорівни, 12.09.2001 р.н., яка має статус дитини-сироти, та згідно п. 12 Положення про Подільський міський соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, затвердженого рішенням  Подільської міської ради  від 20.07.2016 р. № 157-УІІ, згідно п.п.2 п. Б частини 1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради

         ВИРІШИВ:

 

1. Влаштувати до Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування Пушак Іванну Сергіївну, 07.07.1999 р.н., яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, Новаковську Олександру Григорівну, 12.09.2001 р.н., яка має статус дитини-сироти,

2. Подільському міському соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування (Кушнір Н.В.) забезпечити влаштування вищезазначених дітей до міського соціального гуртожитку.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  першого заступника міського голови з питань діяльності органів ради Понепалюк Т.С.

 

         МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                            А.П.ІВАНОВ

 

Виконавець: Кушнір Н.В.                                                                                                          Р\Р Понепалюк Т.С.

                                                                                                                                                            Коломейчук І.К.

5-57-79                                                                                                                                                Самборський В.П.

                                                                                                                                                            Бондаренко П.В.

                                                                                                                                                            Кушнір Н.В.

Перегляди: 629