Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Протоколи Створено: П'ятниця, 20 березня 2020 Останнє оновлення: П'ятниця, 20 березня 2020 Опубліковано: П'ятниця, 20 березня 2020 Автор: Перший заступник голови комісії – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.В. КОРЧОВИЙ

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ

БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

проспект Шевченка, 2, м. Подільськ, Одеської області, 66300, тел. 2-45-54

 


ПРОТОКОЛ № 6/2020

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Подільської міської ради

 

від 20 березня 2020 року

Головував: перший заступник голови комісії Корчовий А.В.

Присутні:       члени комісії

Запрошені:   за окремим списком

Порядок денний:

Питання для розгляду:

1.                   Про забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення міста Подільськ та заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Станом на 20:00 19 березня за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19:

Чернівецька область (10),

Житомирська область (1),

Київська область (2),

Донецька область (1),

Івано-Франківська область (1)

м. Київ (2).

За результатами досліджень регіональних лабораторій виявлено:

Дніпропетровська область – 2;

Житомирська область – 1;

м. Київ – 1.

Відповідно до статті 29 Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215). та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р., Протоколів №4, 5, 6, 7 комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації «Про недопущення занесення та поширення на території області випадків захворювання, спричинених новим коронавірусом COVID-19», з метою недопущення, занесення і поширення на території міста Подільськ випадків захворювань спричинених коронавірусомSARS-CoV-2 та враховуючи те, що люди похилого віку відносяться до групи ризику, схильні до тяжкого захворювання коронавірусом, комісія

ВИРІШИЛА:

 

1. Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради (Кушнір Н.В.):

1.1. Провести роз’яснювальну роботу серед громадян міста похилого віку (одиноких, одиноко проживаючих), осіб з інвалідністю щодо правил поведінки під час карантину, в умовах підвищеного ризику захворювання та самоізоляції.

2. Начальнику управління економічного розвитку Подільської міської ради (Омельчук А.М.), керівникам транспортних підприємств, що здійснюють пасажирські перевезення на міських маршрутах

2.1 На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215), враховуючи режим підвищеної готовності до виникнення можливої надзвичайної ситуації, з 21 березня 2020 року призупинити роботу міських автобусів, що здійснюють перевезення пільгових категорій населення та здійснити оптимізацію руху міських автобусів загального користування до закінчення карантинних заходів.

3. Управлінню економічної політики Подільської міської ради (Омельчук А.М.)

3.1 Надати роз’яснення у засобах масової інформації щодо прийнятого рішення міської комісії щодо перевезення міським громадським пільгових категорій населення та забезпечити доведення до населення шляхом інформаційних листівок в маршрутних автобусах.

3.2 Розробити графіки руху маршрутних автобусів на період карантинних заходів та довести їх в засобах масової інформації до населення міста.

4. З 21 березня2020 року в період з 20.00 до 10.00 годин до закінчення карантинних заходів обмежити торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями та території міста. Контроль за виконанням даного пункту покласти на Подільський відділ поліції НП в Одеській області (Ноздратенко О.М.)

5.Відділу інформаційної політики та зв’язків з громадськістю управління забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради (ЗАХАРОВУ Я.В.) КП «Подільське ефірне телебачення» (ГОНЧАРОВІЙ С.Є.), Подільському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області (ОВСЯНИЦЬКОМУ С.В.).

5.1 Продовжити роботу щодо висвітлення в засобах масової інформації на соціальних сторінках та офіційному сайті інформації щодо правил поведінки під час гострої вірусної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19.

6. Подільському МРВ ГУ ДСНС в Одеській області (Добрянський С.Ф.):

6.1 Забезпечити з 20 березня 2020 року залучення (двічі на день) транспортних засобів ДСНС із сигнально-гучномовними пристроями в м. Подільськ для доведення до населення міста інформування щодо правил поведінки під час карантину, спричиненої коронавірусом COVID-19.

7. Інформацію щодо пропозицій, вжиті заходи та проведену роботу з вищезазначених завдань надавати до управління забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради Подільської міської ради (Комісії з питань ТЕБ та НС) письмово або на електронну адресу: Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, першого заступника голови комісії КОРЧОВОГО А.В.

 

Перший заступник голови комісії – заступник

міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                  А.В. КОРЧОВИЙ

 

Секретар комісії - заступник начальника управління

забезпечення діяльності виконавчого комітету та

міської ради з питань надзвичайних ситуацій та

цивільного захисту населення                                                                    Ю.О. ДЗВОНЕНКО

Перегляди: 577