Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Повідомлення, оголошення Створено: П'ятниця, 15 лютого 2019 Останнє оновлення: П'ятниця, 15 лютого 2019 Опубліковано: П'ятниця, 15 лютого 2019 Автор: Військовий комісар Подільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник С. ПАЛАТНІКОВ

315 лютого - День вшанування учасників бойових дій  на території інших держав, а також ми відзначаємо тридцяту річницю виведення військ з Афганістану, вшановуючи мужність і героїзм воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту інтернаціональну місію в більш як двадцяти країнах світу.

Шановні друзі, воїни-інтернаціоналісти!

         Ваш звитяжний шлях – це яскраве втілення вічних ідеалів мужності, благородства, високої внутрішньої краси воїна.

          Ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто не повернувся з «гарячих точок» планети, вічна пам’ять про них завжди буде жити в наших серцях.

         Дякую усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління. Впевнений, що ви й надалі будете взірцем високого професіоналізму і благородства.

         Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, кохання, мирного неба, родинного затишку, взаєморозуміння, добробуту, злагоди, душевної рівноваги! Нехай виправдовуються всі очікування і збудуться ваші найзаповітніші мрії!

З повагою,

Військовий комісар

Подільського об’єднаного міського територіального

центру комплектування та соціальної підтримки

підполковник                                    С. ПАЛАТНІКОВ

Перегляди: 709