Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Повідомлення, оголошення Створено: Четвер, 05 жовтня 2017 Останнє оновлення: Четвер, 05 жовтня 2017 Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Автор: Власна інформація

warning1-300x270

Головним управлінням Держпраці в Одеській області оголошується конкурсу на заміщення вакантних посад головних державних інспекторів, які здійснюють контроль за дотриманням законодавства про працю на підприємствах, установах і організаціях усіх форм власності та у фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю в Одеській області. 

Конкурс відбудеться 25 та 26 жовтня 2017 року в приміщенні Головного управління Держпраці в Одеській області за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 2. 

Вся необхідна інформація для бажаючих прийняти участь у конкурсі розміщена на офіційному веб-сайті Головного управління Держпраці в Одеській області http://www.dnop-odessa.gov.ua та на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань державної служби http://guds.gov.ua.

Перегляди: 837