Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Повідомлення, оголошення Створено: Четвер, 26 жовтня 2017 Останнє оновлення: Четвер, 26 жовтня 2017 Опубліковано: Четвер, 26 жовтня 2017 Автор: Начальник відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм міста С.О.Євтодій

yE-sXrlXlqo

До уваги керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків!

Відділ інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм міста управління комунального господарства та будівництва Подільської міської ради звертає увагу на необхідність утримання закріплених прибудинкових територій в належному санітарному стані.

Керівники ОСББ мають власними силами забезпечувати регулярне вивезення великогабаритних відходів (опале листя, обчищене гілля дерев, залишки після збирання городини, прибрані з клумб посохлі квіти тощо) з прибудинкових територій, або укласти договори на вивезення великогабаритних відходів з підприємствами – надавачами таких послуг.

Категорично забороняється викидати великогабаритні відходи на контейнерні майданчики, складувати їх на узбіччі доріг та у дорожньо-алейних смугах вулиць!

Керівники ОСББ, винні у порушенні «Правил благоустрою міста» будуть притягуватися до адміністративної відповідальності – накладання штрафу до 1700 гривень!

Інформацію про умови укладання договорів на вивезення великогабаритних відходів можна отримати в управлінні комунального господарства та будівництва Подільської міської ради за адресою: проспект Шевченка, 7 «А», або за телефоном:2-35-96.

 

Начальник відділу                                   С.О.Євтодій

Перегляди: 773