Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Повідомлення, оголошення Створено: Вівторок, 03 жовтня 2017 Останнє оновлення: Вівторок, 03 жовтня 2017 Опубліковано: Вівторок, 03 жовтня 2017 Автор: Конкурсна комісія

Положення

про проведення відкритого конкурсу

на кращу проектну пропозицію пам’ятника (пам’ятного знака)  

на Привокзальній площі  у м.Подільськ

 

Метою конкурсу є виявлення кращого ескізного проекту на Привокзальній площі, який найбільш органічно буде вписуватися в архітектурно-ландшафтний ансамбль, визначення на конкурсних засадах переможця. Конкурс проводиться на засадах конкуренції, відкритості та прозорості в один етап без попереднього кваліфікаційного відбору.

Конкурс на кращий ескізний проект пам’ятника на Привокзальній площі у м.Подільськ, оголошується замовником конкурсу – виконавчим комітетом міської ради.

Строки проведення конкурсу:

прийом заяв до 01.11.2017 року;

проведення конкурсу до 30.12.2017 року;

оголошення результатів конкурсу до 30.01.2018 року.

Правомочність учасників конкурсу

1. Запрошення до участі у конкурсі розповсюджується на юридичних осіб, фізичних осіб або групи юридичних осіб та/або фізичних осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, надали організатору заявку.

2. Кожний учасник конкурсу може подати тільки одну заявку з конкурсними матеріалами. У випадку, якщо учасник конкурсу подає більше однієї заявки, усі конкурсні матеріали за його участю відхиляються незалежно від результатів конкурсу.

Умови проведення конкурсу

1. Конкурс проводиться в один тур.

2. Конкурсні текстові матеріали подаються учасником конкурсу в запечатаному вигляді з указанням шифру (будь-яке число).

Склад ескізного проекту пам'ятника:

- ідея, малюнок;

- генплан М 1:500;

- план споруди М 1:100 (1:50);

- макет пам'ятника М 1:10 (1:20; 1:5) або комп’ютерна графіка;

- пояснювальна записка з обґрунтуванням та стислим описом задуму.

Інформація про учасника конкурсу подається в іншому запечатаному конверті з шифром, а саме:

- найменування учасника конкурсу (для юридичних осіб);

- прізвище, ім’я та по батькові;

- рік народження;

- освіта;

- місце роботи (для фізичних осіб-підприємців);

- поштова адреса учасника конкурсу;

- контактні телефони

У разі надання макету пам’ятника – нанести шифр учасника.

3. Усі сторінки документів, що входять до конкурсних матеріалів, мають бути пронумеровані, підписані учасником конкурсу. Матеріали надані на електронних носіях додаються до документів.

4. Організатором конкурсу виконавчий комітет визнав управління архітектури, містобудування та земельних відносин Подільської міської ради, який здійснює попередню реєстрацію конкурсантів за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за адресою управління пр.Шевченка, 7А, м. Подільськ, Одеська область, каб.2.

5. Усі конкурсні матеріали, що надійшли до організатора конкурсу не пізніше часу і дати, що зазначені в оголошенні про проведення конкурсу, реєструються організатором конкурсу.

6. Усі заявки та конкурсні матеріали, одержані організатором після закінчення кінцевого строку їх подання або які не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються і повертаються учаснику конкурсу.

7. Дизайн-проект учасника конкурсу повинен відповідати наступним вимогам:

а) художньо-естетичні вимоги:

- створення цілісного монументально - ландшафтного ансамблю через гармонічне поєднання елементів паркового дизайну та врахування специфіки міста, його історії, сьогодення, забезпечення оглядовості пам’ятника, їх неповторності та несхожості з пам’ятниками в інших містах;

б) конструктивні та технологічні вимоги:

- запропоновані проекти повинні бути виробленні з високоякісних матеріалів, їх конструкція повинна бути довгостроковою;

в)вимоги з благоустрою території:

- при розміщенні пам’ятника (монументу) повинен враховуватись благоустрій прилеглої території, її мощення та озеленення, урахування розташування мереж зовнішнього освітлення.

8. Переможцям надається право розробки та реалізації робочих проектів в натурі. Робочий проект погоджується згідно до чинного законодавства.

9. Конкурс проводиться на безкоштовній основі.

10. Ескізні проекти, подані на конкурс, не повертаються.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (04862) 2-43-11.

Процедура проведення конкурсу

Розкриття конвертів з конкурсними матеріалами

1. Розкриття конвертів з конкурсними матеріалами здійснює журі конкурсу.

2. Журі конкурсу розкриває всі конверти з конкурсними матеріалами після закінчення строку їх подання, зазначеного в оголошенні про проведення конкурсу.

3. Розкриття конвертів з конкурсними матеріалами здійснюється за адресою зазначеною в оголошенні про проведення конкурсу. При розкритті конвертів з конкурсними матеріалами можуть бути присутні учасники конкурсу або належним чином уповноважені ними представники.

4. Після розкриття конвертів з конкурсними матеріалами здійснюється перевірка наявності в них необхідних документів, про що вноситься запис у протокол, який підписується усіма присутніми членами журі.

5. Для детального оцінювання конкурсних матеріалів журі перевіряє наявність усіх документів, передбачених цим положенням, правильність їх оформлення та відповідність вимогам художньо-конструкторського завдання. Якщо конкурсні матеріали подані не повністю, оформлені неналежним чином або не відповідають вимогам художньо-конструкторського завдання та конкурсній документації, вони відхиляються й далі не розглядаються.

6. Участь у конкурсі може бути припинена, а конкурсні матеріали відхилені, якщо учасник надав недостовірну чи неповну інформацію.

Оцінка та порівняння конкурсних матеріалів

1. Після розкриття конвертів та з’ясування комплектності конкурсних матеріалів починається їх оцінка, порівняння та визначення переможця конкурсу.

2. Порівняння, оцінка конкурсних матеріалів та вибір переможця відбуваються у відкритому засіданні за участю не менше ніж 2/3 затвердженого складу журі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу, а також учасників конкурсу, які зайняли 2 та 3 місця, оголошується на відкритому засіданні в присутності всіх учасників конкурсу. Усі учасники конкурсу можуть бути присутніми тільки під час розгляду конкурсних матеріалів та під час оголошення переможця конкурсу.

3. Всі конкурсні матеріали оцінюються журі відкритим голосуванням усіх присутніх на засіданні членів журі шляхом голосування простою більшістю голосів. Якщо результати голосування розділилися порівну, вирішальний голос має голова журі.

4. За результатами конкурсу журі складає протокол, у якому, зокрема, зазначається:

- умови конкурсу;

- склад присутніх членів журі;

- відомості про учасників конкурсу;

- короткий опис розглянутих матеріалів;

- обґрунтоване рішення про результати конкурсу;

- окрема думка осіб, що проголосували проти прийнятого рішення.

Протокол підписується усіма присутніми членами журі з правом кожного висловити власну думку стосовно учасників конкурсу.

5. Журі має право відмінити конкурс чи визнати його таким, що не відбувся, у разі, якщо:

- було відхилено всі конкурсні матеріали;

- кількість присутніх членів журі менша, ніж 2/3 затвердженого складу;

6. Інформація про результати конкурсу публікується організатором конкурсу в офіційних засобах масової інформації, в яких було розміщено оголошення про конкурс, у місячний термін після проведення конкурсу.

7. Конкурсні матеріали учасників, що брали участь у конкурсі, не повертаються учаснику і зберігаються організатором конкурсу.

8. Переможець конкурсу буде нагороджений дипломом та грошовою винагородою.

Перегляди: 868