Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Подільський прикордонний загін Створено: Понеділок, 28 листопада 2016 Останнє оновлення: Понеділок, 28 листопада 2016 Опубліковано: Понеділок, 28 листопада 2016 Автор: Подільський прикордонний загін

IMG 1294В День пам’яті жертв голодоморів керівництво та співробітники Державної прикордонної служби України долучилися до загальнодержавних заходів, які відбулися за участі керівництва держави, а також представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, релігійних громад і громадськості у всіх регіонах. Цього дня Україна вшановує пам'ять жертв вчиненого комуністичним тоталітарним режимом геноциду Українського народу – Голодомору 1932-1933 років, голодоморів 1921-1922, 1946-1947 років в Україні.

Прикордонники вшанували пам’ять про невинно убієнних в кожному прикордонному підрозділі та пунктах пропуску. На території військових містечок приспустили Державний Прапор України, а о 16.00 в пунктах пропуску та на відділах прикордонної служби охоронці кордону запалили свічки. В Києві в Адміністрації Державної прикордонної служби на Головному центрі управління службою зібралися, всі хто в цей день був залучений до служби. Шикувалися прикордонники поряд з ритуальними майданчиками, перед якими запалили лампадки, і в органах охорони кордону та навчальних закладах. При цьому в районі проведення АТО прикордонники вшановували пам'ять жертв під звуки обстрілів російських найманців.

В Академії Держприкордонслужби був проведений своєрідний флешмоб. Зокрема курсанти вишу сформували свічку, тим самим віддаючи шану жертвами геноциду Українського народу.

Прикордонники схиливши голову хвилиною мовчання віддали знак пошани жертвам голодоморів.

В той же час у пунктах пропуску до акції окрім прикордонників долучилися інші представники контрольних служб та громадяни, які перетинали державний кордон. 

IMG 1330

IMG 1338

Перегляди: 737