Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Подільське МКУ ГУ ДСНС Створено: Середа, 20 квітня 2016 Останнє оновлення: Середа, 20 квітня 2016 Опубліковано: Середа, 20 квітня 2016 Автор: Котовський МРВ ГУ ДСНС України в Одеській області

Міський етап ХХІІ Всеукраїнського фестивалю ДЮП

Котовським МРВ ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з відділом освіти Котовської міської ради та центром дитячої та юнацької творчості м. Котовськ, організували та провели 14.04.2016 року міський етап ХХІІ Всеукраїнського фестивалю ДЮП згідно Положення про проведення щорічного обласного Фестивалю дружин юних пожежних. В міському фестивалі ДЮП прийняло участь 8 шкіл міста.

Членам журі довелося чимало посперечатися,  за результатами проведених етапів конкурсу дві команди набрали однаково кількість балів, і навіть з додатковими конкурсами журю не могли  визначити переможців. Судити було важко, адже техніка виконання, і задуми кожного виступу учасників міського етапу були виконані на високому рівні і тому за  підсумками проведеного конкурсу  перші місця розділили між собою дві команди: Котовська ЗОШ№9 «Прометей» та Котовська ЗОШ№5 «Палкі серця», друге місце посіла команда Котовська ЗОШ №1 «NONSTOP», третє місце отримала Котовська ЗОШ № 2 «Fire». 

 Слід зазначити, що всі команди на досить високому рівні демонстрували свою акторську майстерність, кмітливість і зібраність. Вболівальники та журі були задоволені виступами колективів. При оцінюванні рівню підготовки команд та професійну роботу їх керівників враховувалися артистизм, дотепність, відповідність темі, виконавська майстерність, оригінальність та інше. Конкурсанти демонстрували свої здібності, використовуючи різноманітні жанри – від дотепного гумору до театральних мініатюр.

Усі команди переможці  міського фестивалю ДЮП були нагороджені  грошовими призами.

 

 

Перегляди: 1013