Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Подільське МКУ ГУ ДСНС Створено: П'ятниця, 13 січня 2017 Останнє оновлення: П'ятниця, 13 січня 2017 Опубліковано: П'ятниця, 13 січня 2017 Автор: Начальник 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області полковник служби цивільного захисту Унтілов Ю.В.

Під час  негоди в період Різдвяних свят Подільськими   підрозділами ДСНС в цілодобовому режимі було організовано чергування техніки підвищеної прохідності  в кількості 13  одиниць на основних автошляхах району  для оперативного вивільнення людей та транспортних засобів, які потрапили в снігові перемети, їх транспортування до пунктів обігріву, найближчих населених пунктів. З початку ускладнення погодних умов  тільки у Подільському районі було надано допомогу у вивільнені  71легковому транспорту,  7 вантажним автомобілям , 2   каретам  швидкої допомоги, 1 рейсовому автобусу,  усього Подільськими рятувальниками  було врятовано 239  людейта  61  дитина,  з яких двоє хворих  дітей, які були  доправлені  до медиків. Усього підрозділи  ДСНС на півночі Одещини залучалися до рятувальних робіт пов’язаних зі сніговими заметами 59  разів під час яких  було врятовано 464 людини та 86 дітей визволено із снігових заметів 126 легкових автомобілів та 16 вантажних автомобілів.Було  розгорнуто 5 пунктів обігріву: 3 стаціонарних –смт. Окна, у приміщенні центральної лікарні за адресою: смт. Окни, вул. Лікарняна, м.  Кодима , Кодимська центральна лікарня  по вул. Ак. Амосова, смт. Любашівка та 2 мобільних (пересувних пунктів обігріву)  у Ананьївському районі на автошляху державного значення Кіровоград-Платонове  та у м. Подільськ по вул.. Соборна . Усі хто відвідували  пункти  обігріву були забезпечені гарячим чаєм та їжею.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної дистанції та швидкості руху, а також, по можливості, утриматися від поїздок на далекі відстані.

Начальник 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області полковник служби цивільного захисту Унтілов Ю.В.

Перегляди: 821