Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Створено: Вівторок, 20 квітня 2021 Останнє оновлення: Вівторок, 18 травня 2021 Опубліковано: Вівторок, 20 квітня 2021 Автор: Перший заступник міського голови О.В.Музичук

Повiдомлення про оприлюднення

проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку»

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань фінансове управління Подільської міської ради Подільського району Одеської області повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення Подільської міської ради Подільського району «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку». 

Головний розробник проєкту: Фінансове управління Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу будуть розміщені на сайті Подільської міської ради Подільського району Одеської області: http://websystem.kotovsk-city.gov.ua в підрозділі «Регуляторна політика».

Стислий виклад змісту проєкту: проєктом передбачається встановити з 2022 року на території Подільської міської територіальної громади місцеві податки в частині плати за землю ставки та пільги земельного податку за земельні ділянки, що забезпечить наповнення доходної частини місцевого бюджету. Як наслідок, громада отримує упевненість у можливості виконання соціально-економічних програм, які спрямовані на забезпечення належного рівня життя жителів територіальної громади, органи місцевого самоврядування виконають вимоги Податкового кодексу України в частині встановлення місцевих податків. Прийняття даного регуляторного акту також дозволить забезпечити прозорість та відкритість діяльності органів місцевої влади.

Мета проєкту рішення: проєкт рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку» розроблений з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства та стимулювання землевласників і землекористувачів більш ефективніше використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням та спонукає до викупу земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна, що є їх власністю. Це дасть можливість одержати більше додаткових коштів для реалізації програм соціально-економічного розвитку Подільської міської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення на сайті Подільської міської ради Подільського району Одеської області (починаючи з 21 квітня 2021 року) у письмовому або електронному вигляді за адресами:

Поштова адреса: 66300, м. Подільськ, вул. Мельниченка,5, тел. 2-37-63 Фінансове управління Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">

 

Перший заступник Подільського міського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради -

начальник фінансового  управління                                         Олена МУЗИЧУК

Перегляди: 308