Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Створено: Четвер, 31 липня 2014 Останнє оновлення: Четвер, 31 липня 2014 Опубліковано: Четвер, 31 липня 2014 Автор: Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н.М ВЛАСЮК

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта виконавчого комітету Котовської міської ради "Про затвердження порядків проведення конкурсів для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг у центрі надання адміністративних послуг Котовської міської ради"

   На виконання ст.ст. 9, 35 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", ст.15 Закону України „ Про доступ до публічної інформації ” керівником адміністратором центру надання адміністративних послуг Котовської міської ради розроблено проект рішення виконавчого комітету Котовської міської ради "Про затвердження порядків проведення конкурсів для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг у центрі надання адміністративних послуг Котовської міської ради".      

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу опубліковано на офіційному сайті Котовської міської ради : kotovsk-city.org.ua

Затвердження порядків проведення конкурсів для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг у центрі надання адміністративних послуг врегулює питання надання супутніх послуг та визначить загальну процедуру проведення конкурсу для надання супутніх послуг.

Мета проекту здійснення державного регулювання є визначення та упорядкування відносин щодо процедури проведення конкурсу для надання супутніх послуг у центрі надання надання адміністративних послуг.

       Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються у письмовому вигляді від громадян, суб'єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно-дорадчих органів протягом місяця з дня опублікування проекту рішення на поштову адресу розробника: Центр надання адміністративних послуг Котовської міської ради (66300, м. Котовськ, просп. Котовського,31, тел.2-13-15). Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Заступник міського голови

з питань діяльності

виконавчих органів ради                                                   Н.М ВЛАСЮК

Перегляди: 1148