Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Понеділок, 21 січня 2019 Останнє оновлення: Понеділок, 21 січня 2019 Опубліковано: Понеділок, 21 січня 2019 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

21 січня 2019 року, під головуванням заступника голови Одеської облдержадміністрації Світлани Шаталової, відбулась селекторна нарада з представниками РДА, об'єднаних територіальних громад і органів місцевого самоврядування міст обласного значення. У нараді, яка проходила в режимі відео-конференції, взяла участь начальник управління забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради Олена Чуприна.

На селекторній нараді Одеської обласної державної адміністрації розглядались наступні питання:

-         Про збереження та використання полезахисних лісових смуг на території Одеської області;

-         Про початок чергового етапу електронного декларування та вжиття заходів щодо недопущення порушень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю.

       Під час розгляду зазначених питань, була оголошена інформація про стан роботи в кожній з відповідних сфер та роздані доручення і рекомендації щодо покращення якості їх реалізації.

Перегляди: 632