Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Понеділок, 11 березня 2019 Останнє оновлення: Понеділок, 11 березня 2019 Опубліковано: Понеділок, 11 березня 2019 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

11 березня 2019 року, під головуванням заступника голови Одеської облдержадміністрації Сергія Колебошина, відбулась селекторна нарада з представниками РДА, об'єднаних територіальних громад і органів місцевого самоврядування міст обласного значення. У нараді, яка проходила в режимі відео-конференції, взяли участь перший заступник міського голови Тетяна Агєєва і начальник управління культури Анна Вишневська.

На селекторній нараді Одеської обласної державної адміністрації розглядалось питання про підготовку до туристичного сезону 2019 року, безпеку туристів та організаційні питання. Доповідав з даної теми начальник управління туризму, рекреації та курортів облдержадміністрації Олександр Шека. Він акцентував увагу учасників наради на необхідності створення умов для безпечного відпочинку туристів на водних об’єктах, а також на забезпеченні необхідного санітарно-гігієнічного стану туристичних об’єктів.

Перегляди: 579