Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Середа, 20 березня 2019 Останнє оновлення: Середа, 20 березня 2019 Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

19 березня 2019 року для проведення профільних нарад з працівниками медичної та освітньої сфер міста та деяких районів до Подільська прибув голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов. На зустрічі із працівниками даних соціальних структур також були присутні представники керівництва місцевого самоврядування Подільська на чолі із міським головою Анатолієм Івановим.

Губернатор Одеської області, під час спілкування із присутніми працівниками медичних установ, акцентував увагу на тих досягненнях та можливостях, які дала нашій області та державі загалом реформа децентралізації. Не оминув увагою голова ОДА і медичну реформу, введення якої активно продовжується по всій країні.

Під час спілкування із учасниками зустрічі Максиму Степанову задавали багато питань щодо фінансування медичних установ, якості доріг у майбутніх госпітальних центрах, розміру заробітної плати та інших. Наприклад, головний лікар Подільської міської лікарні Олександр Жуковський, відзначивши великий обсяг ремонтний робіт, що були проведені у лікарні, задав питання щодо забезпечення медичного закладу сучасним обладнанням, на що отримав позитивну відповідь.

Під час зустрічі із представниками освітніх закладів з північних районів Одеської області голова Одеської обласної державної адміністрації не тільки відповідав на запитання освітян, але й отримав деякі пропозиції та ідеї, які допоможуть розвитку підростаючого покоління. Окрім того, директор міської ЗОШ №8 висловила подяку губернатору за допомогу у передачі колишньої школи-інтернату до міської власності, що дало змогу перевести загальноосвітній навчальний заклад до нової будівлі. Також активну участь у діалозі приймали представники управління освіти, дошкільних і позашкільних навчальних закладів.

DSC01527

DSC01532

DSC01533

DSC01541

DSC01545

Перегляди: 704