Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Понеділок, 03 червня 2019 Останнє оновлення: Понеділок, 03 червня 2019 Опубліковано: Понеділок, 03 червня 2019 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

1 червня 2019 року відбулось урочисте відкриття оновленого парку мікрорайону Черемушки, що був реконструйований владою Подільська під патронатом міського голови Анатолія Іванова. Подія, яку жителі міста чекали не один місяць, а влада вклала великі зусилля, щоб роботи були виконані не тільки вчасно, але й задовольнили найвибагливіших гостей парку.

Слід зазначити, що при оновлені даного місця відпочинку жителів міста була проведена величезна робота, в якій приймали участь як працівники комунальних структур міста, так і підприємці. Був оновлений дитячий майданчик, на якому встановили ще й спеціальне "м'яке" покриття для безпеки дітей. Також була побудована затишна бесідка, встановлені нові, яскраві лавки, перебудований фонтан, оновлені алеї, встановлено чудові арки, що були прикрашені живими квітами та яскравою ілюмінацією. Окрім всього, на території парку був встановлений напис, що символізує любов до нашого міста і викликає нестримне бажання зробити біля нього селфі на пам’ять.

Під час урочистої частини заходу до присутніх звернулась тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Олена Музичук. Вона привітала маленьких подільчан та гостей свята з Днем захисту дітей та побажала їм гарного відпочинку, а батькам міцного здоров’я, добра і сімейного затишку. Також т.в.о. міського голови подякувала всім, хто прийняв участь в оновлені парку і зазначила, що подібні роботи з реконструкції планується провести у всіх парках міста, а у мікрорайонах Подільська встановити нові дитячі майданчики.

Окрім того, до Дня захисту дітей управлінням культури на протязі всього дня проводились розважальні заходи для юних подільчан, які подарували дітям, що прийшла на свято, найтепліші та радісні емоції. Не забули про маленьких жителів міста і організатори різноманітних спортивних змагань.

DSC02840

DSC02842

DSC02844

DSC02849

DSC02851

DSC02854

DSC02855

DSC02788

DSC02796

DSC02816

DSC02825

DSC02826

DSC02833

Перегляди: 594