Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Середа, 14 серпня 2019 Останнє оновлення: Вівторок, 23 лютого 2021 Опубліковано: Середа, 14 серпня 2019 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

13 серпня 2019 року, під головуванням заступника голови Одеської облдержадміністрації Світлани Шаталової, відбулась селекторна нарада з представниками РДА, об'єднаних територіальних громад і органів місцевого самоврядування міст обласного значення. У нараді, яка проходила в режимі відео-конференції, взяла участь перший заступник міського голови Тетяна Агєєва, представники Подільської міської лікарні та управління освіти, сім’ї, молоді та спорту.

На селекторній нараді Одеської обласної державної адміністрації розглядалось питання виконання урядової програми «Доступні ліки». Доповідала з даної теми начальник відділу організації медичної допомоги управління медичної допомоги Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Оксана Рокунець – Сорочан.

     Окрім того, під час наради, обговорювався хід підготовки закладів освіти області до початку нового навчального року та стан використання освітньої субвенції на матеріально-технічне оснащення, закупівлю меблів та іншого необхідного обладнання з метою створення нового освітнього простору. З даного питання доповідав директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олександр Лончак.

Перегляди: 509