Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Середа, 23 червня 2021 Останнє оновлення: Середа, 23 червня 2021 Опубліковано: Середа, 23 червня 2021 Автор: Виконавчий комітет Подільської міської ради

Шановні державні службовці! Вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби! 

Праця кожного державного службовця є надзвичайно важливою в діалозі народу з владою та несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це відповідальна, клопітка та нелегка праця, яка потребує самовідданості та професійності.

Саме на Вас покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення. Знання і сумлінне ставлення державних службовців до виконання обов`язків завжди будуть стійкою опорою у справі захисту громадян та добробуту держави.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, побажання успіхів у Вашій важливій і відповідальній справі. Нехай Ваші дії будуть мудрими, а щодення робота викликає повагу та довіру громадян. Міцного здоров`я Вам, миру, благополуччя, успіхів та нових здобутків в ім`я майбутнього України.

 

                                                                                                       З повагою - Подільський міський голова Анатолій Іванов

Перегляди: 295