Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Середа, 10 травня 2017 Останнє оновлення: Середа, 10 травня 2017 Опубліковано: Середа, 10 травня 2017 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

8 травня весь світ відзначає День пам'яті та примирення. У цей день весь цивілізований світ згадує і сумує за жертвами Другої світової війни, яка вплинула на долі багатьох жителів планети.

Кожен, хто на фронтах цієї безжальної війни віддав своє життя, буде жити в наших серцях, а пам'ять про їх воістину героїчну боротьбу зі злом буде навічно вписана в книги історії, щоб майбутні покоління не допускали подібних подій.

У місті Подольську 8 травня 2017 року також відбулися заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення.

Біля пам'ятника Т.Г.Шевченко зібралися представники міської влади, на чолі з мером міста А.П. Івановим, а також представники різних організацій, силових структур і просто жителі міста.

Після закінчення офіційної частини, присутні поклали квіти та корзини до пам'ятника Кобзаря, який уособлює патріотизм і прагнення нашого народу до розвитку України.

DSC00534

DSC00536

DSC00546

DSC00577

Перегляди: 759