Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Вівторок, 20 березня 2018 Останнє оновлення: П'ятниця, 23 березня 2018 Опубліковано: Вівторок, 20 березня 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

16 березня 2018 року в міському будинку культури було організовано та проведено святковий захід, присвячений Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Всіх запрошених та присутніх з Днем працівників житлово-комунального господарства привітав заступник міського голови Анатолій Корчовий. Він подякував всіх, хто працює в цій сфері за плідну роботу. Заступник міського голови в своєму виступі зазначив, що завдяки роботі комунальних структур до осель жителів міста потрапляють тепло, вода, електроенергія, а також гарнішають та розквітають вулиці. Практично кожен день співробітники комунальних підприємств працюють на благо подільчан. Також заступник міського голови зазначив, що міська влада і надалі буде допомагати комунальним підприємствам на шляху забезпечення належних умов життєдіяльності мешканців нашого міста. Анатолій Корчовий побажав всім міцного здоров’я, злагоди в сім’ях, добробуту і благополуччя та висловив впевненість у тому, що у 2018 році працівники комунальної сфери так само якісно та відповідально будуть виконувати покладені на них завдання і реалізовувати заплановані роботи.

Після оголошеного начальником управління забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради Оленою Чуприною розпорядження міського голови «Про нагородження почесними відзнаками з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення», розпочалось урочисте нагородження кращих працівників комунальної сфери.  Нагороджувала кращих працівників ЖКГ заступник міського голови - начальник фінансового управління Олена Музичук.

По закінченні офіційної частини для запрошених розпочався святковий концерт. Програма концерту була насиченою, різноманітною та цікавою.

Перегляди: 774