Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Понеділок, 16 квітня 2018 Останнє оновлення: Понеділок, 16 квітня 2018 Опубліковано: Понеділок, 16 квітня 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

16 квітня 2018 року в кабінеті міського голови Іванова А.П. відбувся прийом громадян. На прийомі були присутні представники комунальних структур  міста, щоб оперативно відреагувати на звернення громадян, або відразу надати необхідні консультації.

Жителями міста піднімались питання, щодо якості води у ставку, капітального ремонту будинку, ліквідації підтоплення підвалу багатоквартирного будинку, а також розміру орендної плати за використання електричних опор.

      Міським головою були уважно вислухані всі, хто прийшов на прийом та роздані доручення відповідним структурам і підрозділам для скорішої допомоги громадян із розв’язання їх проблемних питань.

Перегляди: 725