Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Середа, 02 травня 2018 Останнє оновлення: Середа, 02 травня 2018 Опубліковано: Середа, 02 травня 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

02 травня 2018 року відбулась чергова апаратна нарада у міського голови Анатолія Павловича Іванова, на якій були присутні заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради та житлово-комунальних підприємств міста.

Першим на що звернув увагу міського голови, було питання покращення послуг з вивезення твердого побутового сміття, особливо у святкові дні. Міський голова зазначив, що основне завдання комунальних структур міста – це забезпечення санітарного порядку в місті. Також мер Подільська звернув увагу присутніх на гостру необхідність вирішення питання бездомних тварин і надав відповідні доручення структурам, що відповідають за даний напрямок.

Начальник управління соціального захисту населення Ірина Коломейчук доповіла про роботу з оформлення субсидій на комунальні послуги для населення та про зміни в законодавстві з цього питання.

Велика увага була приділена підготовці до відзначення Дня пам’яті та примирення, а також 73-ї річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. Обговорювались нюанси проведення заходу і зони відповідальності кожної із структур.

Також обговорювались питання, що стосувались процесу проведення медичної реформи, ремонтних робіт на об’єктах соціальної сфери та багато інших.

20180502 100246

Перегляди: 683