Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Вівторок, 19 червня 2018 Останнє оновлення: Вівторок, 19 червня 2018 Опубліковано: Вівторок, 19 червня 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

19 червня 2018 року, під головуванням першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Терещука О.Д., відбулась селекторна нарада з представниками РДА, об'єднаних територіальних громад і органів місцевого самоврядування міст обласного значення. У нараді, в режимі відео-конференції, взяли участь: заступник міського голови Анатолій Корчовий, заступник начальника управління забезпечення діяльності виконавчого комітету та міської ради з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Дзвоненко та начальник відділу бухгалтерського обліку Тетяна Вихованець.

На селекторній нараді розглядались такі питання:

1. Про основні порушення та недоліки виявлені під час проведення ревізій виконання місцевих бюджетів Південним офісом Держаудитслужби та пропозиції щодо їх усунення та недопущення у подальшому.

2. Про заходи щодо збереження культурної спадщини в Одеській області.

3. Про санітарно-технічний стан в Овідіопольському, Білгород -Дністровському, Татарбунарському, Арцизькому та Саратському районах.

4. Про притягнення до відповідальності (адміністративної, кримінальної) осіб за спалення сухої трави та стерні на території Одеської області.

Під час розгляду першого питання обговорювались нюанси наповнення бюджетів від пайових внесків та інших розрахунків. Начальник Південного офісу Держаудитслужби детально ознайомив учасників наради зі станом справ в даній сфері, а також надав чіткі пропозиції, щодо покращення показників та збільшення обсягів фінансових надходжень.

При обговоренні стану справ із притягненням до відповідальності осіб за спалення сухої трави, було зазначено, що на даний час в Одеській області спостерігається найвищий рівень пожежної небезпеки і ситуація ніяк не покращується. Також було акцентовано увагу на тому, що в області підвищилась кількість нещасних випадків на водних об’єктах відпочинку. Перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук зазначив, що на об’єктах відпочинку повинні бути присутні кваліфіковані рятувальники та підтримуватись всі необхідні заходи безпеки.

Перегляди: 675