Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Четвер, 30 серпня 2018 Останнє оновлення: Четвер, 30 серпня 2018 Опубліковано: Четвер, 30 серпня 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

29 серпня 2018 року відбулась 39-та сесія Подільської міської ради VІІ скликання.

Першими перед присутніми депутатами виступили представники Одеського національного економічного університету, які презентували проект затвердження стратегії економічного та соціального розвитку міста Подільська до 2025 року. Вони детально розповіли міським депутатам про нюанси стратегії, як вона розроблялась, що вона дасть місту та як буде проводитись її реалізація.

Про стан законності на території м. Подільськ та Подільського району Одеської області, вжиті прокуратурою заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури за І півріччя 2018 року доповідав виконуючий обов’язки керівника Котовської місцевої прокуратури – Юрій Тіора.

Із п’ятьма проектами рішень перед депутатами виступила перший заступник міського голови Тетяна Агєєва. Представлені проекти рішень стосувались соціально-гуманітарної сфери міста.

     Наступним, з вісьмома проектами рішень, перед депутатами виступив заступник міського голови Анатолій Корчовий, який запропонував для голосування проекти щодо комунальних та земельних питань.

    Проект «Про внесення змін та доповнень до рішення Подільської міської ради від 20.12.2017 року №390-VІІ “Про бюджет м. Подільська на 2018 рік” представила заступник міського голови - начальник фінансового управління - Олена Музичук. Необхідність прийняття даного рішення обумовлена тим, що міський бюджет стабільно отримує додаткові кошти і їх необхідно спрямовувати на ті сфери життя міста, які потребують додаткового фінансування.

Після закінчення розгляду всіх проектів рішень слово було надано депутату Володимиру Колеснику, який подякував міському голові Анатолію Іванову, секретарю міської ради Галині Волошиній та директору Подільського геріатричного будинку милосердя «Родина» Аллі Перепелиці за допомогу у виділенні інвалідного візка чоловікові, що 40 років пропрацював у Вагонному депо міста.

     39 сесія Подільської міської ради була плідною та конструктивною.

DSC08714

Перегляди: 739