Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Вівторок, 06 листопада 2018 Останнє оновлення: Вівторок, 06 листопада 2018 Опубліковано: Вівторок, 06 листопада 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

     06 листопада 2018 року відбулась 41-а сесія Подільської міської ради VІІ скликання.

     Перед початком розгляду рішень, перед присутніми депутатами виступив голова міської виборчої комісії Віталій Бахнєв. Він проінформував членів ради про результати проведених засідань комісії, за якими були визначені прізвища двох нових депутатів Подільської міської ради, які займуть вільні місця. Ними стали: від політичної партії «Блок Петра Порошенко «Солідарність» Генадій Черногуз та від політичної партії «Відродження» Людмила Голіченко. Після оголошення прийнятих комісією рішень новопризначені депутати склали присягу на вірність Україні і зобов’язались діяти згідно з Конституцією та законами України в інтересах громади міста.   

    Далі почався розгляд запропонованих проектів рішень Подільської міської ради. Першим, із десятьма проектами, перед депутатами виступив заступник міського голови Анатолій Корчовий. Один з представлених документів стосувався стану підготовки житлово-комунальної та соціальної сфер, бюджетних установ та організацій міста до роботи в осінньо - зимовий період 2018-2019 років. Окрім того заступник міського голови представив проекти рішень, що стосувались комунальних та земельних питань.

     Заступник міського голови - начальник фінансового управління - Олена Музичук запропонувала для голосування проекти, що стосувались звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців поточного року та інших питань фінансової сфери міста.

     Наступною перед присутніми депутатами виступила перший заступник міського голови Тетяна Агєєва. Вона представила 6 проектів рішень, що стосувались соціально-гуманітарної сфери міста. Наприклад, прийнятиим рішенням була розширена сфера надання соціальних послуг. Тепер велика частина соціальних послуг буде сконцентрована в оновленому центрі, який буде розміщуватись в одній з будівель колишньої школи-інтернат. Міський голова Анатолій Іванов, в своєму коментарі, зауважив, що головною метою проведених змін є максимальне покращення якості послуг, що надаються жителям Подільська. Також мер міста зазначив, що спеціально для задоволення потреб жителів мікрорайону «Цукрового заводу» та для забезпечення пасажирського перевезення потенційних клієнтів центру запустять додатковий автобус по маршруту №1. Окрім того, маршрутне таксі №4, по плану свого руху, також буде заїжджати до вищезазначеного мікрорайону.  

     Всі запропоновані проекти були прийняті і тому роботу депутатського корпусу на 41-ій сесії Подільської міської ради можна вважати плідною і конструктивною.

DSC00032

Перегляди: 712