Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: Четвер, 22 листопада 2018 Останнє оновлення: Четвер, 22 листопада 2018 Опубліковано: Четвер, 22 листопада 2018 Автор: Начальник відділу з питань інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Захаров Я.В.

22 листопада 2018 року, під головуванням губернатора Одеської області Максима Степанова, відбулась селекторна нарада з представниками РДА, об'єднаних територіальних громад і органів місцевого самоврядування міст обласного значення. У нараді, в режимі відео-конференції, взяли участь представники виконавчого комітету міської ради, на чолі з т.в.о. міського голови Тетяною Агєєвою, а також представники медичної галузі.

На селекторній нараді голова Одеської обласної державної адміністрації розглядав питання про стан захворювання на кір та охоплення населення Одеської області вакцинацією, а також питання про стан реформування первинної медичної допомоги в Україні та завдання для Одеської області.

Під час розгляду першого пункту порядку денного, була заслухана систематизована інформація про кількість виявлених випадків захворювання на кір та розглянуті результати боротьби даною хворобою по області. Максим Степанов акцентував увагу учасників наради на гострій необхідності пришвидшення процесу вакцинації населення.

Представники міст та районів отримали вичерпну інформацію щодо кожного з розглянутих питань та перелік необхідних заходів для вирішення виявлених проблем.

Перегляди: 616