Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: НОВИНИ МІСТА Створено: П'ятниця, 23 листопада 2018 Останнє оновлення: П'ятниця, 23 листопада 2018 Опубліковано: П'ятниця, 23 листопада 2018 Автор: Служба у справах дітей Подільської міської ради.

22.11.2018 року під головування першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника голови комісії Агєєвої Т.С. відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Подільської міської ради, на якому розглядались 5 питань, а саме: щодо визначення порядку участі батька у вихованні дитини – 1; щодо визначення місця проживання малолітньої дитини разом з матір’ю – 1, щодо захисту прав дітей з родин, які опинились у складних життєвих обставинах – 2, п’ятим питанням розглядались повідомлення Подільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо взяття на облік сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, зняття з обліку, взяття під соціальний супровід, зняття з супроводу та продовження здійснення соціального супроводу зазначених сімей.

Членами комісії були ретельно розглянуті всі питання, заявникам були надані рекомендації та необхідні роз’яснення, також за зазначеними питаннями були прийняті відповідні рішення в рамках чинного законодавства України.  

DSC00076

Перегляди: 623