Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Середа, 26 липня 2017 Останнє оновлення: Середа, 26 липня 2017 Опубліковано: Середа, 26 липня 2017 Автор: Фахівець Подільського МРЦЗ Устичук Л.А.

навч 1|Ігноруйте вік і відмовтеся від «вільної англійської»: 10 порад експертів, як вивчити мову

 Останнім часом все більше людей стикаються з необхідністю знання англійської мови на роботі. Однак вивчення мови  процес тривалий і багатьох лякає.

1. Визначайте досяжні, реалістичні цілі

«Вивчення мови найбільш ефективне, якщо воно розбите на реалізовані цілі, які можна досягти протягом декількох місяців. Це дає велику мотивацію і відчуття реалістичності завдання. Можливо, ви відчуваєте оптимізм, коли починаєте, але мета домогтися вільного знання мови– не завжди найкраща ідея. Рекомендують зробити ці цілі конкретними: «Чому б не поставити собі за мету  прочитати газетну статтю на іноземній мові, не заглядаючи в словник?».

2. Нагадайте собі, чому ви вчитеся

Це може здатися очевидним, але розуміння того, чому ви хочете вивчити мову, дійсно важливо. Мотивація  це, як правило, перше, ніж потрібно зайнятися, особливо тим, хто вчиться сам.

3. Зосередьтеся на тому, що саме ви хочете вивчити

Питання в тому, як підібрати необхідні елементи мови для конкретної мети, представити їх у зручному для користувача вигляді й забезпечити можливість зрозуміти ці елементи».

Вибираючи конкретний метод чи підхід, подумайте про суть стилю або технології. «Врешті-решт, навчання відбувається всередині вас, а не ззовні, незалежно від того, комп'ютер, книга або вчитель перед вами»,  говорить Аарон Ральбі.

4. Читайте для задоволення

Читання назвали не тільки важливим елементом для досягнення прогресу, але й процесом, який приносить найбільше задоволення в навчанні.

«Читання заради задоволення розкриває всі види лексики, яку ви не знайдете в повсякденному житті, і нормалізує розуміння складних граматичних структур. Перша книга, яку ви прочитаєте на іноземній мові,  це монументальне досягнення, яке ви запам'ятаєте надовго»,  зазначає поліглот Алекс Ролінгс.

5. Вивчайте слова в контексті

Запам'ятовування списків лексики може бути складною і нудною справою. Асоціації  є ключовими для запам'ятовування нових слів.

«Відмінний спосіб поповнити словниковий запас  це переконатися, що списки слів, які ви вчите, пов'язані з ситуаціями або текстами. Так що це завжди актуально й пов'язано з вашим досвідом»,  зазначає експерт.

6. Ігноруйте міфи. Вік – це просто число

Дорослі та діти можуть вчитися по-різному, але це не повинно заважати вивчити мову. Діти вчать мови органічно та інстинктивно. У дорослому віці ми можемо вивчати їх систематично.

7. Зрозумійте власну мову

Неможливо домогтися відчутного прогресу в другій мові, поки ви не зрозумієте власну..

8. Приділяйте час перекладу

На різних етапах вам можуть знадобитися різні підходи. Викладач німецької мови в Ланкастерському університеті Ребекка Браун зазначає, що як тільки людина досягає певного рівня знання мов  типово відчувати уповільнення процесу.

«Переклад є дуже важливою вправою для того, щоб допомогти вам подолати певне плато, яке ви досягнете»,  вважає фахівець.

9. Обережно з поняттям «вільна мова»

«Вивчення мови ніколи не зупиняється, тому що це вивчення культури, особистісне зростання і постійне вдосконалення», – зазначає вона.

10. Рушайте туди, де говорять мовою

Можливо, це варіант не для всіх, але якщо ви серйозно ставитеся до вивчення мови й отримання задоволення від того, що ви вивчили, потрібно відправитися туди, де розмовляють цією мовою, люди й культура значно перевершать книги і таблиці дієслів, як тільки ви потрапите в країну, де розмовляють цією мовою

http://www.hitjob.com.ua/

Виконавець: Устичук Л.А. т. 2-02-65

Перегляди: 719