Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Понеділок, 02 жовтня 2017 Останнє оновлення: Понеділок, 02 жовтня 2017 Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 Автор: Фахівець Подільського МРЦЗ Устичук Л.А.

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ

З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

29 вересня 2017 року під керівництвом заступника голови Подільської райдержадміністрації Тетяни Костюк відбулося чергове засідання координаційного центру з національно-патріотичного виховання молоді.

    На порядку денному розглядалися питання профорієнтації молоді на військові спеціальності, вихованняпатріотизму в учнів та молоді, співпраця Подільської громадської організації ветеранів України зі структурними підрозділами райдержадміністрації, Подільського міськрайонного центру зайнятості, Подільського ОМВК.

     По першому питанню з профорієнтації молоді на військові спеціальності виступила начальник відділу активної підтримки безробітних Подільського МРЦЗ Рак Марія Олександрівна. В своєму виступі вона зазначила, що одна  із цілей  державної політики служби зайнятості це забезпечення  повної  та продуктивної зайнятості молоді, і тому діяльність центру зайнятості в профорієнтаційній роботі спрямована  на реалізацію цієї мети.  Марія Олександрівна розповіла та  надала фотоматеріали про активну  співпрацю центру зайнятості  з Подільським військовим комісаріатом та Подільським прикордонним загоном – було проведено 4 масових профорієнтаційних  заходи для школярів, куди були запрошені представники навчальних закладів -  Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, Одеської військової академії,   Одеського університету внутрішніх справ. А з метою  орієнтації молоді на вибір професії, пов’язаною зі службою в збройних силах  України,  фахівці Подільського центру зайнятості організовували 6 профорієнтаційних екскурсій для  150 школярів,  студентів Подільського ліцею, студентів медичного училища  до  авто - ремонтної  військової частини та Пожежної частини.

   Присутні на засіданні координаційного центру ознайомились також з заходами  центру зайнятості для безробітної молоді з орієнтації її на службу в Збройних силах України, куди запрошуються представники військового комісаріату та представники прикордонної служби, а також з профорієнтаційною роботою для старшокласників, яка має допомоги учням у виборі майбутньої професії. 

     Крім того, Марія Рак розповіла про плани  поточного навчального року фахівців центру зайнятості з профорієнтаційної роботи  по проведенню «презентації професії  військовослужбовця» за участю демобілізованих військовослужбовців.

    В сучасних умовах коли проблема національної безпеки є однією з ключових зростає відповідно і роль профорієнтаційної роботи направленої  на формування позитивного ставлення до професії які затребувані в Збройних силах України.

Подільський центр зайнятості  долучається  до  проведенні цієї роботи та адекватно реагує на виклики сьогодення.

Виконавець:

фахівецьПодільського МРЦЗ

Устичук Л.А.

Т. 2-02-65

РДА6970 n

22008126 524074927939291 3474911771502246852 n

22046910 524075041272613 5753553483347249972 n

 

Перегляди: 753