Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Вівторок, 20 березня 2018 Останнє оновлення: Вівторок, 20 березня 2018 Опубліковано: Вівторок, 20 березня 2018 Автор: Фахівець Подільського МРЦЗ Устичук Л.А.

1На сьогодні  сучасний ринок праці України має цілу низку проблем і тому  для клієнтів, які звертаються за сприянням у працевлаштуванні до центрів зайнятості значно підвищився ризик довготривалого безробіття. Враховуючи передовий досвід розвинутих країн світу з початку 2018 року Державною службою зайнятості запроваджені нові підходи до обслуговування клієнтів, а саме проведення профілювання зареєстрованих безробітних для попередження ризиків довготривалого безробіття. Подільський  міськрайонний центр зайнятості активно впроваджує запропоновану методику в роботу.

  Вітвіцька Світлана Миколаївна зовсім не очікувала, що під час реорганізації та скорочення чисельності працівників в Подільській райраді, де вона працювала спеціалістом державної служби вона буде звільнена. Після звільнення вже 15 січня 2018 року звернулася в Подільський міськрайонний центр зайнятості.   Так як Світлана Миколаївна  підпадала під квотну категорію осіб, як особи з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку,  вона з особливою увагою була прийнята фахівцем центру зайнятості Яною Токар.                     

       Після проходження профілювання 22 січня фахівцем центру було виявлено високій рівень затребуваності. Яна Токар запропонувала Світлані Вітвіцькій подати свої документи на участь у конкурсі на вакантну посаду  спеціаліста державної служби в Подільське Управління соціального захисту населення, що одразу   Світлана і зробила. А день був особливий – це був останній день конкурсу. Після вдалого проходження конкурсу та співбесіди с керівником УСЗН Світлана Вітвіцька  була працевлаштована на дану посаду.

Виконавець:

Фахівець

Устичук Л.А.

Т. (04862)20265

Перегляди: 632